Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ryskyman fbc ream madrid
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Ovalle is nu in balbezit. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Sotomayor rent richting de bal. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Arias is nu in balbezit. Ferreira onderschept slim de pass. Sierra rent richting de bal. Caraballo onderschept slim de pass. Caraballo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Sotomayor is nu in balbezit. Guacaneme onderschept slim de pass. Guacaneme passt de bal in één keer door. Buitrago rent richting de bal. Buitrago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Grajales kopt de bal weg. Daar is Guacaneme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Guacaneme rent richting de bal. Guacaneme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ryskyman 61%, fbc ream madrid 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ryskyman - fbc ream madrid 0:0

46e minuut.
Espinal probeert naar een medespeler te passen. Rincón Morantes is nu in balbezit. Rincón Morantes speelt de bal door. Buitrago heeft problemen om de bal te vangen. Buitrago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Alfonso passt de bal zonder na te denken. Chitiva rent richting de bal. Caraballo probeert naar een medespeler te passen. Forero bereikt de bal nog maar net als eerste. Forero passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Arias geeft de bal voor. Inworp. Forero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferreira rent richting de bal. Ferreira geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor passt de bal in één keer door. Ovalle rent richting de bal. Guacaneme verovert de bal door een tackle van achteren. Guacaneme haalt uit met een fantastische trap. Mancilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zapata zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Delgadillo met een sublieme pass. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira passt de bal met de wreef. Caraballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraballo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tamayo rent richting de bal. Vallejo rent richting de bal. Caraballo onderschept slim de pass. Caraballo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Espinal is nu in balbezit. Guacaneme onderschept slim de pass. Guacaneme passt de bal zonder na te denken. Buitrago rent richting de bal. Buitrago draait met de bal, schiet en ... Mancilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ryskyman 64%, fbc ream madrid 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ryskyman - fbc ream madrid 0:0