Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portuguesa Fc D.m.v.P FC
Defensiva 16.0 Tactiek defend1
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 41.8
formidabel Schieten matig
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


11e minuut.
Profire geeft de bal voor. Navarro kopt de bal weg. Mikayıloğlu rent richting de bal. Mikayıloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - D.m.v.P FC 1:0

13e minuut.
Mikayıloğlu kopt de bal weg. Daar is Peñaloza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profire rent richting de bal. Profire draait met de bal, schiet en ... Mikruta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - D.m.v.P FC 2:0

16e minuut.
Mikruta trapt de bal weg. Zamojda kopt de bal weg. Mikayıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayıloğlu schiet op doel. Mikruta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - D.m.v.P FC 3:0

19e minuut.
Peñaloza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado geeft een hoge lob. Mikayıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayıloğlu schiet op doel. Mikruta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Zamojda onderschept slim de pass. Peñaloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaloza geeft de bal voor. Jiong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiong haalt uit met een fantastische trap. Mikruta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Paulista geeft een hoge lob. Jiong kan de bal niet met de borst controleren. Jiong schiet op doel. Mikruta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - D.m.v.P FC 4:0

33e minuut.
Añor geeft een lange en hoge pass. Paulista geeft de bal voor. Mikayıloğlu kopt de bal weg. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Robles geeft een hoge lob. Moronta kopt de bal weg. Añor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikayıloğlu is nu in balbezit. Mikayıloğlu haalt uit met een fantastische trap. Mikruta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Zamojda geeft een lange en hoge pass. Faruffini is nu in balbezit. Mikayıloğlu onderschept slim de pass. Mikayıloğlu haalt uit met een fantastische trap. Mikruta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - D.m.v.P FC 5:0

42e minuut.
Maldonado met een sublieme pass. Medina is nu in balbezit. Zamojda begaat een overtreding. Zamojda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portuguesa Fc 36%, D.m.v.P FC 64%.
Portuguesa Fc - D.m.v.P FC 5:0

48e minuut.
Peñaloza met een snelle inworp. Zamojda met een sublieme pass. Añor is nu in balbezit. Mikayıloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mikayıloğlu schiet op doel. Mikruta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Maldonado passt de bal met de wreef. Moronta kan de bal niet met de borst controleren. Mikayıloğlu rent richting de bal. Mikayıloğlu schiet op doel. Mikruta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Navarro kopt de bal weg. Maldonado kan de bal niet met de borst controleren. Maldonado passt de bal met de wreef. Jiong rent richting de bal. Jiong schiet op doel. Mikruta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mikayıloğlu de bal. Mikayıloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - D.m.v.P FC 6:0

60e minuut.
Barreto geeft de bal voor. Profire kopt de bal weg. Klungelig pakt Mikayıloğlu de bal. Mikayıloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - D.m.v.P FC 7:0

68e minuut.
Zamojda neemt vlug de vrije trap. Profire kopt de bal weg. Mikayıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayıloğlu haalt uit met een fantastische trap. Mikruta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - D.m.v.P FC 8:0

70e minuut.
Zamojda met een sublieme pass. Klungelig pakt Jiong de bal. Añor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Añor krijgt een gele kaart. Jiong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jiong neemt de penalty, wat een uithaal! Mikruta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - D.m.v.P FC 9:0

71e minuut.
Zamojda onderschept slim de pass. Zamojda geeft een hoge lob. Mikayıloğlu rent richting de bal. Mikayıloğlu schiet op doel. Mikruta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - D.m.v.P FC 10:0

75e minuut.
Klungelig pakt Medina de bal. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado geeft een hoge lob. Mikayıloğlu rent richting de bal. Mikayıloğlu schiet op doel. Mikruta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Medina geeft een lange en hoge pass. Daar is Profire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profire probeert naar een medespeler te passen. Mikayıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayıloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zamojda geeft een hoge lob. Mikayıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayıloğlu passt de bal in één keer door. Jiong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiong schiet op doel. Mikruta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jiong rent richting de bal. Jiong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - D.m.v.P FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portuguesa Fc 42%, D.m.v.P FC 58%.
Portuguesa Fc - D.m.v.P FC 11:0