Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHYNCHE F:C Barsa FC
chynche2 Tactiek Inicio Liga
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
35.9 gemiddelde waardering 15.9
good Schieten unsatisfactory
average Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vásquez komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Castro rent richting de bal. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro begaat een overtreding. Castro krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco schiet op doel. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Cuares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castro rent richting de bal. Castro geeft de bal voor. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco haalt uit met een fantastische trap. Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Millán heeft problemen om de bal te vangen. Kouffati bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán rent richting de bal. Kouffati onderschept slim de pass. Kouffati draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro speelt de bal door. Vásquez rent richting de bal. Vásquez haalt uit met een fantastische trap. Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHYNCHE F:C - Barsa FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHYNCHE F:C 29%, Barsa FC 71%.
CHYNCHE F:C - Barsa FC 1:0

50e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro geeft een hoge lob. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez haalt uit met een fantastische trap. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHYNCHE F:C - Barsa FC 2:0

52e minuut.
Hezzel geeft een lange en hoge pass. Vizcarrondo kopt de bal weg. Vásquez rent richting de bal. Vásquez draait met de bal, schiet en ... Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Kouffati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouffati passt de bal met de wreef. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez draait met de bal, schiet en ... Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHYNCHE F:C - Barsa FC 3:0

59e minuut.
Kouffati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouffati passt de bal zonder na te denken. Castro speelt de bal door. Polanco rent richting de bal. Polanco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Daar is Kouffati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouffati haalt uit met een fantastische trap. Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHYNCHE F:C - Barsa FC 4:0

65e minuut.
Castro kan de bal niet met de borst controleren. Martínez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castro. Castro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Kouffati is nu in balbezit. Kouffati passt de bal met de wreef. Vizcarrondo met een sublieme pass. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Melo kopt de bal weg. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora is nu in balbezit. Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco geeft de bal voor. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez haalt uit met een fantastische trap. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHYNCHE F:C - Barsa FC 5:0

74e minuut.
Inworp. Cuares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco onderschept slim de pass. Polanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kouffati rent richting de bal. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez schiet op doel. Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHYNCHE F:C - Barsa FC 6:0

81e minuut.
Cuares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polanco is nu in balbezit. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Duarte trapt de bal weg van het doel. Cuares kopt de bal weg. Millán heeft problemen om de bal te vangen. Kouffati rent richting de bal. Kouffati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHYNCHE F:C - Barsa FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHYNCHE F:C 18%, Barsa FC 82%.
CHYNCHE F:C - Barsa FC 7:0