Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avalancha FC alktraz
Avalancha-2 Tactiek Defensa 2
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 23
goed Schieten zwak
zwak Passen zwak
matig Verdedigen zwak


17e minuut.
Ozurumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozurumba passt de bal met de wreef. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler haalt uit met een fantastische trap. Artinyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalancha FC - alktraz 1:0

22e minuut.
Maszczyk rent richting de bal. Olszyna onderschept slim de pass. Olszyna probeert naar een medespeler te passen. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalancha FC - alktraz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avalancha FC 25%, alktraz 75%.
Avalancha FC - alktraz 2:0

54e minuut.
Maszczyk rent richting de bal. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey met een sublieme pass. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Inworp. Mayer Gil komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scholtz komt het veld opgelopen. Mayer Gil met de inworp. Noce speelt de bal door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalancha FC - alktraz 3:0

76e minuut.
Lucena passt de bal zonder na te denken. Mayer Gil rent richting de bal. Mayer Gil probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pawlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Mayer Gil speelt de bal door. Soler is nu in balbezit. Soler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalancha FC - alktraz 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avalancha FC 37%, alktraz 63%.
Avalancha FC - alktraz 4:0