Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona20 Corito city
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 14.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Aranda probeert naar een medespeler te passen. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sencial. Sencial krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Lubes rent richting de bal. Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Saenz passt de bal in één keer door. Brion rent richting de bal. Brion draait met de bal, schiet en ... Filosa bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Palenzuela passt de bal in één keer door. Mercedes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aranda. Aranda krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sencial geeft de bal voor. Daar is Aranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiquillo met een sublieme pass. Brion is nu in balbezit. Brion haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona20 33%, Corito city 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barcelona20 - Corito city 0:0

48e minuut.
Mercedes is nu in balbezit. Lubes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mercedes krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Chiquillo passt de bal zonder na te denken. Faríñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Morillo zijn tegenspeler op de grond. Faríñez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Faríñez kan niet meer verder spelen. Quintana komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Tavares rent richting de bal. Mercedes begaat een overtreding. Tavares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galarraga met een snel genomen vrije trap. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melo trapt de bal weg van het doel. Chacín kopt de bal weg. Aranda rent richting de bal. Aranda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona20 45%, Corito city 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barcelona20 - Corito city 0:0