Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Mun F.C. FC Barcelona20
Omega Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 17.3
adequate Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Carrasquel passt de bal in één keer door. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallenilla verovert de bal door een tackle van achteren. Vallenilla haalt uit met een fantastische trap. Melo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Santeliz trapt de bal weg van het doel. Mercedes kopt de bal weg. Brion heeft problemen om de bal te vangen. Brion haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vargas speelt de bal door. Klungelig pakt Sandoval de bal. Vargas met een sublieme pass. Vallenilla is nu in balbezit. Vallenilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Chiquillo is nu in balbezit. Vallenilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bolivar is nu in balbezit. Bolivar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Colina de bal onder controle te krijgen. Melo bokst de bal weg.

16e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Carrasquel verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ... Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mun F.C. - FC Barcelona20 1:0

25e minuut.
Mercedes geeft een hoge lob. Arango is nu in balbezit. Arango Saenz begaat een overtreding. Arango Saenz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Arango is nu in balbezit. Arango passt de bal in één keer door. Colina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallenilla onderschept slim de pass. Vallenilla haalt uit met een fantastische trap. Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Vargas de bal. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas begaat een overtreding. Sandoval wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sandoval kan niet meer verder spelen. Faríñez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Mun F.C. 35%, FC Barcelona20 65%.
Bayern Mun F.C. - FC Barcelona20 1:0

53e minuut.
Melo speelt de bal door. Sencial kopt de bal weg. Carrasquel probeert naar een medespeler te passen. Vallenilla rent richting de bal. Vallenilla haalt uit met een fantastische trap. Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Ochoa speelt de bal door. Chagas geeft de bal voor. Vallenilla is nu in balbezit. Vallenilla draait met de bal, schiet en ... Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mun F.C. - FC Barcelona20 2:0

63e minuut.
Brion raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Domínguez komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Arango speelt de bal door. Vargas rent richting de bal. Vargas passt de bal met de wreef. Vallenilla is nu in balbezit. Vallenilla haalt uit met een fantastische trap. Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Carrasquel passt de bal in één keer door. Colina rent richting de bal. Vallenilla verovert de bal door een tackle van achteren. Vallenilla haalt uit met een fantastische trap. Melo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mun F.C. - FC Barcelona20 3:0

83e minuut.
Carrasquel rent richting de bal. Carrasquel met een sublieme pass. Vallenilla rent richting de bal. Vallenilla haalt uit met een fantastische trap. Melo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mun F.C. - FC Barcelona20 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Mun F.C. 32%, FC Barcelona20 68%.
Bayern Mun F.C. - FC Barcelona20 4:0