Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perez FC guacimalero
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Arango Saenz is nu in balbezit. Saavedra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arango Saenz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arango Saenz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Isnardi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bejarano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tovar met een snelle inworp. Lupi geeft een hoge lob. Isnardi is nu in balbezit. Espinoza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Portillo probeert de bal aan de voet te houden. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba geeft de bal voor. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Canache is nu in balbezit. Canache passt de bal met de wreef. Carbonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonelli haalt uit met een fantastische trap. Pereira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Carbonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache rent richting de bal. Carbonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache is nu in balbezit. Canache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perez FC - guacimalero 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perez FC 51%, guacimalero 49%.
Perez FC - guacimalero 0:1

60e minuut.
Bejarano geeft een lange en hoge pass. Izturis heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanco. Blanco krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lupi is nu in balbezit. Lupi probeert naar een medespeler te passen. Bejarano rent richting de bal. Isnardi verovert de bal door een tackle van achteren. Isnardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Clavijo speelt de bal door. Lupi met een sublieme pass. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi draait met de bal, schiet en ... Espinoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perez FC - guacimalero 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perez FC 38%, guacimalero 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perez FC - guacimalero 1:1