Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dropping Perez FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Narváez speelt de bal door. Vicuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicuña geeft een hoge lob. Barandarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barandarian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chacón is nu in balbezit. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi met een sublieme pass. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dropping - Perez FC 0:1

40e minuut.
Barandarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros is nu in balbezit. Barandarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros schiet op doel. De bal raakt de paal. Elie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dropping - Perez FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dropping 33%, Perez FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dropping - Perez FC 1:1

78e minuut.
Clavijo rent richting de bal. Clavijo speelt de bal door. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi schiet op doel. Lastreto probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dropping - Perez FC 1:2

80e minuut.
Sáenz passt de bal met de wreef. Ribera rent richting de bal. Ribera geeft de bal voor. Barandarian krijgt zijn hoofd ertegen. Elie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Elie trapt de bal weg van het doel. Lupi rent richting de bal. Lupi speelt de bal door. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dropping - Perez FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dropping 53%, Perez FC 47%.
Dropping - Perez FC 1:3