Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guacimalero Petare F.C.
Normal Tactiek 0.80.2
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 40
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 42.5
weak Schieten good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
De la terga verovert de bal door een tackle van achteren. De la terga probeert naar een medespeler te passen. Luna geeft een hoge lob. Boscán rent richting de bal. Boscán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - Petare F.C. 0:1

5e minuut.
Canorea trapt de bal weg van het doel. Cabral kopt de bal weg. Luna met een sublieme pass. Trochim is nu in balbezit. Trochim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas speelt de bal door. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trochim is nu in balbezit. Trochim draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Klungelig pakt Guerrero de bal. Trochim rent richting de bal. De la terga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trochim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boscán kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - Petare F.C. 0:2

11e minuut.
De la terga bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim onderschept slim de pass. Klungelig pakt Boscán de bal. Boscán draait met de bal, schiet en ... Canorea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas speelt de bal door. Boscán rent richting de bal. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ... Canorea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Boscán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Canorea niet meer kan verder spelen. Espinoza komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos speelt de bal door. Bejarano is nu in balbezit. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabral met de inworp. Luna geeft een hoge lob. Boscán springt en kopt de bal. Espinoza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - Petare F.C. 0:3

24e minuut.
Cabral rent richting de bal. Cabral met een sublieme pass. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap. Bejarano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - Petare F.C. 0:4

30e minuut.
Ramos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramos met een sublieme pass. Cabral met een sublieme pass. Trochim rent richting de bal. Trochim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - Petare F.C. 0:5

34e minuut.
Cabral passt de bal zonder na te denken. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Espinoza trapt de bal weg van het doel. De la terga kopt de bal weg. Inworp. Luna met de inworp. Cabral geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán rent richting de bal. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bejarano trapt de bal weg. Cabral kopt de bal weg. Luna met een sublieme pass. Boscán rent richting de bal. Boscán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas geeft een hoge lob. Bejarano is nu in balbezit. Trochim onderschept slim de pass. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - Petare F.C. 0:6

44e minuut.
De Ornelas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos geeft een hoge lob. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guacimalero 80%, Petare F.C. 20%.
guacimalero - Petare F.C. 0:6

50e minuut.
Trochim rent richting de bal. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán rent richting de bal. Boscán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - Petare F.C. 0:7

55e minuut.
Perea is nu in balbezit. Perea passt de bal zonder na te denken. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos onderschept slim de pass. Ramos geeft een lange en hoge pass. Espinoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - Petare F.C. 0:8

59e minuut.
Espinoza trapt de bal weg. Ramos rent richting de bal. Ramos met een sublieme pass. Trochim is nu in balbezit. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bejarano kopt de bal weg. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas passt de bal zonder na te denken. Boscán is nu in balbezit. Boscán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De la terga met een sublieme pass. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos geeft de bal voor. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cabral met een snelle inworp. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft een lange en hoge pass. Trochim maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - Petare F.C. 0:9

83e minuut.
Klungelig pakt De Ornelas de bal. Boscán rent richting de bal. Boscán passt de bal zonder na te denken. Daar is Trochim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trochim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina passt de bal met de wreef. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Boscán draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Saavedra de bal. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guerrero de bal onder controle te krijgen. Espinoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Ornelas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trochim springt en kopt de bal. Espinoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - Petare F.C. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guacimalero 88%, Petare F.C. 12%.
guacimalero - Petare F.C. 0:10