Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gladiadores Fútbol Club Petare F.C.
Normal Tactiek 0.80.2
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 40.8
unsatisfactory Schieten adequate
weak Passen good
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Arreaza met een harde bal richting middenveld. Luna kopt de bal weg. Klungelig pakt Pardo de bal. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel. Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiadores Fútbol Club - Petare F.C. 0:1

28e minuut.
Robledo is nu in balbezit. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Melamed tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medina raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiadores Fútbol Club - Petare F.C. 0:2

30e minuut.
De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Boscán kopt de bal weg. Klungelig pakt Canales de bal. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel. Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiadores Fútbol Club - Petare F.C. 0:3

44e minuut.
Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán is nu in balbezit. Klungelig pakt Trochim de bal. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robledo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladiadores Fútbol Club 75%, Petare F.C. 25%.
Gladiadores Fútbol Club - Petare F.C. 0:3

52e minuut.
Canales is nu in balbezit. Pardo onderschept slim de pass. Trochim rent richting de bal. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo passt de bal in één keer door. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Inworp. Boscán met een snelle inworp. Klungelig pakt Trochim de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ... Arreaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiadores Fútbol Club - Petare F.C. 0:4

58e minuut.
Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán probeert naar een medespeler te passen. Trochim is nu in balbezit. Trochim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiadores Fútbol Club - Petare F.C. 0:5

59e minuut.
Barreto probeert naar een medespeler te passen. Trochim rent richting de bal. Boscán rent richting de bal. Boscán draait met de bal, schiet en ... Arreaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Nava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo is nu in balbezit. Pardo passt de bal in één keer door. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim haalt uit met een fantastische trap. Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De Ornelas passt de bal met de wreef. Boscán rent richting de bal. Boscán passt de bal in één keer door. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas schiet op doel. Arreaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Arreaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiadores Fútbol Club - Petare F.C. 0:6

73e minuut.
De Ornelas heeft problemen om de bal te vangen. De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Trochim is nu in balbezit. Trochim passt de bal zonder na te denken. Pardo is nu in balbezit. Pardo draait met de bal, schiet en ... Arreaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiadores Fútbol Club - Petare F.C. 0:7

80e minuut.
Ramos geeft de bal voor. Pardo kopt de bal weg. Canales heeft problemen om de bal te vangen. Trochim is nu in balbezit. Trochim haalt uit met een fantastische trap. Arreaza bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ribas probeert de bal aan de voet te houden. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán geeft een lange en hoge pass. Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Barreto rent richting de bal. Ramos onderschept slim de pass. Ramos met een sublieme pass. Pardo is nu in balbezit. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladiadores Fútbol Club - Petare F.C. 0:8

90e minuut.
Trochim onderschept slim de pass. Trochim geeft een hoge lob. Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel. Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladiadores Fútbol Club 86%, Petare F.C. 14%.
Gladiadores Fútbol Club - Petare F.C. 0:8