Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perez FC colombiafcc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Miraflores probeert naar een medespeler te passen. Blanco kan de bal niet met de borst controleren. Bastidas rent richting de bal. Bastidas schiet op doel. Elie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perez FC - colombiafcc 0:1

6e minuut.
Lupi onderschept slim de pass. Lupi passt de bal zonder na te denken. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz maakt een afschuwelijke overtreding. Quiroz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Saenz met een sublieme pass. Lupi rent richting de bal. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perez FC - colombiafcc 1:1

23e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Miraflores heeft problemen om de bal te vangen. Miraflores probeert naar een medespeler te passen. Bastidas heeft problemen om de bal te vangen. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perez FC - colombiafcc 1:2

25e minuut.
Elie trapt de bal weg van het doel. Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Lupi speelt de bal door. Isnardi rent richting de bal. Isnardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Miraflores onderschept slim de pass. Villalba rent richting de bal. Villalba probeert naar een medespeler te passen. Isnardi rent richting de bal. Isnardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Villalba is nu in balbezit. Miraflores bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraflores probeert naar een medespeler te passen. Bastidas rent richting de bal. Bastidas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Miraflores is nu in balbezit. Miraflores passt de bal met de wreef. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi verovert de bal door een tackle van achteren. Isnardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perez FC 55%, colombiafcc 45%.
Perez FC - colombiafcc 1:2

62e minuut.
Miraflores bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraflores geeft een lange en hoge pass. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Bastidas rent richting de bal. Bastidas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Klungelig pakt Villalba de bal. Villalba geeft de bal voor. Daar is Ordaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi haalt uit met een fantastische trap. Ojeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perez FC 46%, colombiafcc 54%.
Perez FC - colombiafcc 1:2