Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dropping realmadriddeSamuel
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Zamora rent richting de bal. Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Arrieta zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Arrieta naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sáenz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sáenz kan niet meer verder spelen. Urdaneta komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón met een sublieme pass. Vicuña is nu in balbezit. Vicuña geeft een lange en hoge pass. Montenegro kopt de bal weg. Ríos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Narváez probeert naar een medespeler te passen. Barandarian is nu in balbezit. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barandarian rent richting de bal. Barandarian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vicuña geeft een hoge lob. Cuares kopt de bal weg. Montenegro rent richting de bal. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Barandarian krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dropping - realmadriddeSamuel 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dropping 31%, realmadriddeSamuel 69%.
Dropping - realmadriddeSamuel 1:0

66e minuut.
Ribera geeft een lange en hoge pass. Chacón kopt de bal weg. Daar is Velandia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliveros rent richting de bal. Oliveros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Viña geeft de bal voor. Inworp. Guerrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dropping 35%, realmadriddeSamuel 65%.
Dropping - realmadriddeSamuel 1:0