Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
colombiafcc guacimalero
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Izturis met een sublieme pass. Carbonelli is nu in balbezit. Canache rent richting de bal. Carbonelli rent richting de bal. Carbonelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Ramos geeft een lange en hoge pass. Elie rent richting de bal. Carbonelli verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
colombiafcc - guacimalero 0:1

23e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega speelt de bal door. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas haalt uit met een fantastische trap. Canorea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
colombiafcc - guacimalero 1:1

35e minuut.
Sarmiento probeert naar een medespeler te passen. Luces is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canache. Canache krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal zonder na te denken. Bastidas rent richting de bal. Bastidas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Aguerreverre speelt de bal door. Miraflores is nu in balbezit. Miraflores met een sublieme pass. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colombiafcc 35%, guacimalero 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
colombiafcc - guacimalero 1:1

48e minuut.
Canache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carbonelli is nu in balbezit. Miraflores legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miraflores krijgt een gele kaart. Carbonelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canache neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Bastidas is nu in balbezit. Ortega rent richting de bal. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ramos rent richting de bal. Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Freire speelt de bal door. Bastidas rent richting de bal. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Inworp. Duval met de inworp. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
colombiafcc - guacimalero 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colombiafcc 43%, guacimalero 57%.
colombiafcc - guacimalero 2:1