Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guacimalero colombiafcc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Perea onderschept slim de pass. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz passt de bal in één keer door. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega draait met de bal, schiet en ... Canorea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Aguerreverre rent richting de bal. Luces rent richting de bal. Aguerreverre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguerreverre krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Rivas rent richting de bal. Canache onderschept slim de pass. Canache probeert naar een medespeler te passen. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Carbonelli verovert de bal door een tackle van achteren. Miraflores rent richting de bal. Carbonelli onderschept slim de pass. Carbonelli haalt uit met een fantastische trap. Ojeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Ordaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonelli onderschept slim de pass. Canache rent richting de bal. Carbonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Luces onderschept slim de pass. Perea rent richting de bal. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz geeft een lange en hoge pass. Daar is Bastidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
guacimalero - colombiafcc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guacimalero 65%, colombiafcc 35%.
guacimalero - colombiafcc 0:1

59e minuut.
De la terga heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivas. Rivas krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Guerrero met een sublieme pass. Saavedra met een sublieme pass. Carbonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guacimalero 61%, colombiafcc 39%.
guacimalero - colombiafcc 0:1