Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Cataluña Perez FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Lupi verovert de bal door een tackle van achteren. Lupi passt de bal zonder na te denken. Muñoz is nu in balbezit. Isnardi verovert de bal door een tackle van achteren. Isnardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mavares met een sublieme pass. Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías probeert naar een medespeler te passen. Anzoátegui is nu in balbezit. Anzoátegui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Cataluña - Perez FC 1:0

24e minuut.
Rendón speelt de bal door. Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Saenz maakt een afschuwelijke overtreding. Arango Saenz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Cataluña 48%, Perez FC 52%.
F.C Cataluña - Perez FC 1:0

79e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Brito geeft een lange en hoge pass. Mathías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anzoátegui rent richting de bal. Anzoátegui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Villalba is nu in balbezit. Villalba passt de bal met de wreef. Daar is Lupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Cataluña 47%, Perez FC 53%.
F.C Cataluña - Perez FC 1:0