Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
colombiafcc Dropping
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Palenzuela geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quiroz met de inworp. Ortega rent richting de bal. Ortega geeft een lange en hoge pass. Yánez bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Miraflores passt de bal met de wreef. Bastidas heeft problemen om de bal te vangen. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas onderschept slim de pass. Bastidas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Lastreto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quiroz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Ortega geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colombiafcc 40%, Dropping 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
colombiafcc - Dropping 0:0

53e minuut.
Lastreto met een sublieme pass. Ortega rent richting de bal. Met opzet legt Palenzuela zijn tegenspeler op de grond. Ortega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miraflores zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Viña met een harde bal richting middenveld. Miraflores kopt de bal weg. Daar is Bastidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ortega rent richting de bal. Chacón onderschept slim de pass. Chacón geeft de bal voor. Freire heeft problemen om de bal te vangen. Freire geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Barandarian rent richting de bal. Freire begaat een overtreding. Barandarian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chacón met een snel genomen vrije trap. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Miraflores rent richting de bal. Miraflores geeft een hoge lob. Viña rent richting de bal. Bastidas onderschept slim de pass. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega passt de bal met de wreef. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas haalt uit met een fantastische trap. Yánez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
colombiafcc - Dropping 1:0

88e minuut.
Miraflores bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraflores geeft een lange en hoge pass. Narváez heeft problemen om de bal te vangen. Bastidas rent richting de bal. Bastidas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colombiafcc 42%, Dropping 58%.
colombiafcc - Dropping 1:0