Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petare F.C. F.C Cataluña
0.80.2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 17.9
adequate Schieten unsatisfactory
good Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Luna geeft de bal voor. Pardo kopt de bal weg. Boscán heeft problemen om de bal te vangen. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Arnáudez geeft de bal voor. Medina controleert de bal met de borst. Ramos geeft een hoge lob. Pardo probeert de bal met de borst te controleren. Pardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Boscán is nu in balbezit. Boscán met een sublieme pass. Pardo met een sublieme pass. Trochim is nu in balbezit. Trochim schiet op doel. Pulgar bokst de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez geeft de bal voor. Muñoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - F.C Cataluña 1:0

28e minuut.
Luna geeft de bal voor. Trochim kopt de bal weg. Pardo is nu in balbezit. Pardo schiet op doel. Pulgar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - F.C Cataluña 2:0

34e minuut.
Luna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rendón krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Mavares verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos met een sublieme pass. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel. Pulgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trochim is nu in balbezit. Trochim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 23%, F.C Cataluña 77%.
Petare F.C. - F.C Cataluña 2:0

46e minuut.
Mavares verovert de bal door een tackle van achteren. De Ornelas onderschept slim de pass. De Ornelas passt de bal met de wreef. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - F.C Cataluña 3:0

49e minuut.
Medina geeft een lange en hoge pass. Pardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Ornelas geeft een hoge lob. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Pardo is nu in balbezit. Trochim rent richting de bal. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Rendón geeft de bal voor. Daar is Barandarian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Ornelas rent richting de bal. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Pulgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - F.C Cataluña 4:0

70e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mariño de bal. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pulgar trapt de bal weg. Boscán kopt de bal weg. De Ornelas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim haalt uit met een fantastische trap. Pulgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - F.C Cataluña 5:0

83e minuut.
Pardo heeft problemen om de bal te vangen. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel. Pulgar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - F.C Cataluña 6:0

84e minuut.
Daar is Anzoátegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán geeft een hoge lob. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 9%, F.C Cataluña 91%.
Petare F.C. - F.C Cataluña 6:0