Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Duken F.C implacables
Normal Tactiek IMPLACABLE
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 42.4
slecht Schieten solide
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Urbaneja onderschept slim de pass. Urbaneja speelt de bal door. Canales is nu in balbezit. Canales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garić rent richting de bal. Paal! Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Duken F.C - implacables 0:1

7e minuut.
Urbaneja rent richting de bal. Canales is nu in balbezit. Canales geeft een lange en hoge pass. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ribas geeft een lange en hoge pass. Palacios probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez geeft een hoge lob. Canales springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Villamizar geeft een hoge lob. Inworp. Urbaneja met de inworp. Clark is nu in balbezit. Clark geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Canales met een sublieme pass. Urbaneja is nu in balbezit. Villamizar is nu in balbezit. Urbaneja verovert de bal door een tackle van achteren. Urbaneja met een sublieme pass. Escobar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Clark onderschept slim de pass. Clark passt de bal met de wreef. Oliveros rent richting de bal. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Infante passt de bal met de wreef. Pérez Jimenez kan de bal niet met de borst controleren. Pérez Jimenez speelt de bal door. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja passt de bal met de wreef. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Duken F.C - implacables 0:2

25e minuut.
Moros is nu in balbezit. Canales onderschept slim de pass. Canales passt de bal in één keer door. Garić is nu in balbezit. Garić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Urbaneja passt de bal zonder na te denken. Canales is nu in balbezit. Canales passt de bal met de wreef. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez passt de bal in één keer door. Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić schiet op doel. Escobar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Duken F.C - implacables 0:3

37e minuut.
Vílchez probeert de bal met de borst te controleren. Clark is nu in balbezit. Clark geeft de bal voor. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Oliveros is nu in balbezit. Garić rent richting de bal. Garić passt de bal zonder na te denken. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales haalt uit met een fantastische trap. Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urbaneja zal de hoekschop nemen. Garić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Clark met een sublieme pass. Canales speelt de bal door. Pérez Jimenez met een sublieme pass. Garić is nu in balbezit. Garić haalt uit met een fantastische trap. Escobar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Duken F.C - implacables 0:4

44e minuut.
Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja verovert de bal door een tackle van achteren. Urbaneja passt de bal zonder na te denken. Garić rent richting de bal. Garić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Duken F.C 80%, implacables 20%.
Bayern Duken F.C - implacables 0:4

53e minuut.
Barandarian is nu in balbezit. Barandarian geeft de bal voor. Inworp. Urbaneja met de inworp. Boscán verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Garić is nu in balbezit. Garić probeert naar een medespeler te passen. Urbaneja speelt de bal door. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Duken F.C - implacables 0:5

61e minuut.
Pérez Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft een lange en hoge pass. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap. Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Duken F.C - implacables 0:6

62e minuut.
Antúnez heeft problemen om de bal te vangen. Boscán speelt de bal door. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Duken F.C - implacables 0:7

65e minuut.
Boscán passt de bal zonder na te denken. Palenzuela is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vílchez. Vílchez krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Palenzuela raakt geblesseerd tijdens het duel. Clark zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales met een sublieme pass. Klungelig pakt Garić de bal. Garić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark passt de bal met de wreef. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Escobar trapt de bal weg. Clark kopt de bal weg. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Duken F.C - implacables 0:8

80e minuut.
Canales is nu in balbezit. Canales passt de bal met de wreef. Pérez Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Duken F.C - implacables 0:9

84e minuut.
Escobar speelt de bal door. Clark kopt de bal weg. Barandarian met een sublieme pass. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Escobar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel. Escobar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Duken F.C - implacables 0:10

85e minuut.
Antúnez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noya de bal. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales schiet op doel. Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Villamizar geeft de bal voor. Palacios kopt de bal weg. Daar is Moros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić is nu in balbezit. Garić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Duken F.C 81%, implacables 19%.
Bayern Duken F.C - implacables 0:10