Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Internacional losgoleadores
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mangana verovert de bal door een tackle van achteren. Mangana passt de bal zonder na te denken. Segovia rent richting de bal. Camejo onderschept slim de pass. Camejo schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Camejo rent richting de bal. Camejo passt de bal zonder na te denken. Mangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros verovert de bal door een tackle van achteren. Oliveros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pedríquez rent richting de bal. Chalbaud verovert de bal door een tackle van achteren. Chalbaud speelt de bal door. Mireles is nu in balbezit. Mireles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Uslar Pietri bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslar Pietri speelt de bal door. Oliveros rent richting de bal. Daar is Camejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mangana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Campos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Camejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Isnardi met een snelle inworp. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos geeft een lange en hoge pass. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hernández speelt de bal door. Oliveros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camejo is nu in balbezit. Camejo schiet op doel. Klungelig pakt Oliveros de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Camejo passt de bal in één keer door. Oliveros rent richting de bal. Isea probeert naar een medespeler te passen. Oliveros is nu in balbezit. Oliveros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lopez Contreras is nu in balbezit. Mireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Marín onderschept slim de pass. Marín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internacional 72%, losgoleadores 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Internacional - losgoleadores 0:0

49e minuut.
Camejo passt de bal in één keer door. Isea rent richting de bal. Oliveros verovert de bal door een tackle van achteren. Oliveros haalt uit met een fantastische trap. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Internacional - losgoleadores 0:1

58e minuut.
Hurtado rent richting de bal. Hurtado passt de bal met de wreef. Oliveros rent richting de bal. Oliveros draait met de bal, schiet en ... Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Internacional - losgoleadores 0:2

59e minuut.
Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo onderschept slim de pass. Camejo passt de bal in één keer door. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rivas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos met een snelle inworp. Daar is Camejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Inworp. Campos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camejo is nu in balbezit. Camejo draait met de bal, schiet en ... Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Internacional - losgoleadores 0:3

82e minuut.
Márquez trapt de bal weg. Arcay speelt de bal door. Mireles is nu in balbezit. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcay met een snelle inworp. Daar is Marín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marín geeft de bal voor. Chalbaud is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internacional 51%, losgoleadores 49%.
F.C.Internacional - losgoleadores 0:3