Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona 20000 cska moscu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Peñaranda met een sublieme pass. Madroñero is nu in balbezit. Canache is nu in balbezit. Madroñero verovert de bal door een tackle van achteren. Madroñero geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Abreu is nu in balbezit. Abreu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 20000 - cska moscu 1:0

19e minuut.
Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos passt de bal met de wreef. Piar speelt de bal door. Sosa rent richting de bal. Sosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona 20000 - cska moscu 1:1

23e minuut.
Jaramillo kopt de bal weg. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa maakt een afschuwelijke overtreding. Sosa krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sifontes verovert de bal door een tackle van achteren. Sifontes draait met de bal, schiet en ... Arellano kopt de bal weg. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sifontes heeft problemen om de bal te vangen. Sifontes geeft de bal voor. Sosa rent richting de bal. Sosa schiet op doel. Bejarano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Camejo onderschept slim de pass. Canache probeert naar een medespeler te passen. Piar speelt de bal door. Sosa is nu in balbezit. Sosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 20000 59%, cska moscu 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona 20000 - cska moscu 1:1

65e minuut.
Hidalgo met een sublieme pass. Inworp. Arellano met de inworp. Sifontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar geeft de bal voor. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sifontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes speelt de bal door. Sosa rent richting de bal. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 20000 47%, cska moscu 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona 20000 - cska moscu 1:1