Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
losgoleadores Cuyuni Gold FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 30
zwak Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


6e minuut.
Canelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna onderschept slim de pass. Reyna speelt de bal door. Calleja rent richting de bal. Calleja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cuicas rent richting de bal. Camejo onderschept slim de pass. Camejo passt de bal met de wreef. Oliveros rent richting de bal. Oliveros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Michelena rent richting de bal. Michelena geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pedríquez de bal. Calleja rent richting de bal. Calleja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
losgoleadores - Cuyuni Gold FC 0:1

20e minuut.
Calleja passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reyna de bal. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja draait met de bal, schiet en ... Navarrete bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Lucena probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez geeft de bal voor. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Navarrete trapt de bal weg. Reyna kopt de bal weg. Klungelig pakt Lopez Contreras de bal. Calleja is nu in balbezit. Calleja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Filardo is nu in balbezit. Filardo passt de bal in één keer door. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ... Navarrete bokst de bal weg.

36e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta passt de bal in één keer door. Calleja probeert naar een medespeler te passen. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
losgoleadores - Cuyuni Gold FC 0:2

40e minuut.
Acosta passt de bal met de wreef. Filardo rent richting de bal. Filardo geeft een lange en hoge pass. Calleja is nu in balbezit. Calleja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
losgoleadores - Cuyuni Gold FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losgoleadores 64%, Cuyuni Gold FC 36%.
losgoleadores - Cuyuni Gold FC 0:3

52e minuut.
Filardo met een snelle inworp. Reyna rent richting de bal. Reyna geeft een lange en hoge pass. Daar is Calleja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calleja schiet op doel. Navarrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
losgoleadores - Cuyuni Gold FC 0:4

60e minuut.
Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uslar Pietri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campos geeft een hoge lob. Paal!

63e minuut.
Doeltrap. Navarrete met een harde bal richting middenveld. Acosta kopt de bal weg. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Navarrete trapt de bal weg van het doel. Reyna is nu in balbezit. Reyna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Calleja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calleja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Álvarez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos met de inworp. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Reyna is nu in balbezit. Reyna met een sublieme pass. Cuicas is nu in balbezit. Cuicas haalt uit met een fantastische trap. Navarrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
losgoleadores - Cuyuni Gold FC 0:5

79e minuut.
Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena verovert de bal door een tackle van achteren. Michelena speelt de bal door. Calleja is nu in balbezit. Calleja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
losgoleadores - Cuyuni Gold FC 0:6

82e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Reyna onderschept slim de pass. Reyna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Calleja de bal. Calleja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna rent richting de bal. Reyna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Filardo de bal. Filardo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calleja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kouffati rent richting de bal. Kouffati geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Michelena zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losgoleadores 76%, Cuyuni Gold FC 24%.
losgoleadores - Cuyuni Gold FC 0:6