Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros de Tumeremo cska moscu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


21e minuut.
Amundaray geeft een hoge lob. Amorebieta probeert de bal aan de voet te houden. Centeno speelt de bal door. Sosa is nu in balbezit. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Serra is nu in balbezit. Serra passt de bal met de wreef. Luces rent richting de bal. Luces draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Tumeremo - cska moscu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros de Tumeremo 58%, cska moscu 42%.
Mineros de Tumeremo - cska moscu 1:0

51e minuut.
Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra passt de bal in één keer door. Daar is Dudamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luces is nu in balbezit. Luces haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sifontes passt de bal met de wreef. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Lastreto heeft problemen om de bal te vangen. Sifontes is nu in balbezit. Sifontes passt de bal zonder na te denken. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ribera rent richting de bal. Ribera met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrer met de inworp. Centeno geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Daar is Lastreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sifontes verovert de bal door een tackle van achteren. Sifontes passt de bal in één keer door. Sosa rent richting de bal. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros de Tumeremo 55%, cska moscu 45%.
Mineros de Tumeremo - cska moscu 1:0