Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALCIMAN FC losgoleadores
42121 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Manrique met een sublieme pass. Melamed is nu in balbezit. Oliveros onderschept slim de pass. Oliveros haalt uit met een fantastische trap. Durán probeert de bal aan de voet te houden. Valente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Ramos de bal. Ramos passt de bal zonder na te denken. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel. Lopez Contreras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Camejo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferreira komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal in één keer door. Pedríquez is nu in balbezit. Valdés onderschept slim de pass. Valdés schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kouffati de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Navarrete speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lancken met een snelle inworp. Ramos rent richting de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Navarrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ferreira is nu in balbezit. Ramos is nu in balbezit. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira geeft een hoge lob. Oliveros maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

45e minuut.
Pedríquez geeft de bal voor. Oliveros rent richting de bal. Melamed onderschept slim de pass. Ferreira onderschept slim de pass. Ferreira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALCIMAN FC 53%, losgoleadores 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALCIMAN FC - losgoleadores 0:0

55e minuut.
Lancken speelt de bal door. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed passt de bal zonder na te denken. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lancken geeft de bal voor. Lopez Contreras kopt de bal weg. Daar is Canelón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdés rent richting de bal. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - losgoleadores 1:0

62e minuut.
Doeltrap. Navarrete trapt de bal weg van het doel. Daar is Pedríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdés rent richting de bal. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Navarrete trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Navarrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ferreira controleert de bal met de borst. Vieira is nu in balbezit. Vieira geeft de bal voor. Valdés rent richting de bal. Valdés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - losgoleadores 2:0

78e minuut.
Canelón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roldán komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Solano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramos is nu in balbezit. Roldán rent richting de bal. Ramos rent richting de bal. Ramos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kouffati rent richting de bal. Kouffati geeft een hoge lob. Solano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALCIMAN FC 10%, losgoleadores 90%.
ALCIMAN FC - losgoleadores 2:0