Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuyuni Gold FC F.C.Internacional
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 16.9
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Márquez met een harde bal richting middenveld. Filardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Rivas de bal. Calleja rent richting de bal. Calleja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuyuni Gold FC - F.C.Internacional 1:0

21e minuut.
Hurtado geeft een lange en hoge pass. Guevara is nu in balbezit. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal in één keer door. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja rent richting de bal. Calleja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Acosta de bal onder controle te krijgen. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín passt de bal zonder na te denken. Mireles rent richting de bal. Mireles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Isea geeft een lange en hoge pass. Mireles heeft problemen om de bal te vangen. Cedeño legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mireles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marín kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Reyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marín krijgt een gele kaart. Guevara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Segovia geeft een hoge lob. Inworp. Michelena met een snelle inworp. Reyna is nu in balbezit. Reyna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Acosta rent richting de bal. Acosta geeft een lange en hoge pass. Daar is Segovia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calleja rent richting de bal. Calleja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuyuni Gold FC 40%, F.C.Internacional 60%.
Cuyuni Gold FC - F.C.Internacional 1:0

54e minuut.
Isea geeft een hoge lob. Inworp. Michelena met de inworp. Reyna rent richting de bal. Reyna geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuyuni Gold FC - F.C.Internacional 2:0

64e minuut.
Orozco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acosta is nu in balbezit. Acosta speelt de bal door. Calleja rent richting de bal. Calleja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Isea bereikt de bal nog maar net als eerste. Isea geeft een hoge lob. Inworp. Michelena met een snelle inworp. Reyna geeft een hoge lob. Márquez bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Reyna de bal. Reyna speelt de bal door. Segovia rent richting de bal. Calleja onderschept slim de pass. Calleja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Segovia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Michelena met de inworp. Reyna is nu in balbezit. Reyna geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Reyna heeft problemen om de bal te vangen. Reyna speelt de bal door. Klungelig pakt Calleja de bal. Calleja haalt uit met een fantastische trap. Rivas probeert de bal aan de voet te houden. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna met een sublieme pass. Calleja rent richting de bal. Calleja schiet op doel. Márquez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Reyna onderschept slim de pass. Reyna passt de bal in één keer door. Isea rent richting de bal. Calleja verovert de bal door een tackle van achteren. Calleja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuyuni Gold FC 25%, F.C.Internacional 75%.
Cuyuni Gold FC - F.C.Internacional 2:0