Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cska moscu Tunapuy F.C
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Piar de bal. Piar passt de bal met de wreef. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno schiet op doel. Saavedra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ferrer speelt de bal door. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno probeert naar een medespeler te passen. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - Tunapuy F.C 1:0

18e minuut.
Parra passt de bal met de wreef. Canache is nu in balbezit. Canache passt de bal met de wreef. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - Tunapuy F.C 2:0

20e minuut.
Arellano geeft een lange en hoge pass. Centeno kopt de bal weg. Sifontes met een sublieme pass. Sosa rent richting de bal. Sosa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Parra passt de bal zonder na te denken. Daar is Sifontes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sifontes haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - Tunapuy F.C 3:0

26e minuut.
Klungelig pakt Paz de bal. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz onderschept slim de pass. Paz schiet op doel. Pirela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Amundaray geeft een hoge lob. Centeno is nu in balbezit. Centeno passt de bal met de wreef. Sifontes rent richting de bal. Sifontes schiet op doel. Saavedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Sifontes is nu in balbezit. Sifontes passt de bal in één keer door. Centeno probeert naar een medespeler te passen. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cska moscu 45%, Tunapuy F.C 55%.
cska moscu - Tunapuy F.C 3:0

49e minuut.
Parra rent richting de bal. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz passt de bal zonder na te denken. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - Tunapuy F.C 3:1

51e minuut.
Parra heeft problemen om de bal te vangen. Paz is nu in balbezit. Paz passt de bal in één keer door. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Arteaga met de inworp. Paz is nu in balbezit. Paz geeft een lange en hoge pass. Lancken rent richting de bal. Lancken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Paz is nu in balbezit. Dudamel onderschept slim de pass. Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... Pirela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - Tunapuy F.C 3:2

74e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray rent richting de bal. Paz onderschept slim de pass. Paz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Pirela met een harde bal richting middenveld. Sifontes speelt de bal door. Sosa is nu in balbezit. Sosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sifontes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - Tunapuy F.C 4:2

89e minuut.
Sifontes passt de bal in één keer door. Centeno heeft problemen om de bal te vangen. Centeno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cska moscu 49%, Tunapuy F.C 51%.
cska moscu - Tunapuy F.C 4:2