Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tunapuy F.C cska moscu
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 22.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Lancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancken passt de bal zonder na te denken. Paz speelt de bal door. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Amundaray passt de bal in één keer door. Sifontes rent richting de bal. Sifontes met een sublieme pass. Klungelig pakt Sosa de bal. Sosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunapuy F.C - cska moscu 0:1

12e minuut.
Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez onderschept slim de pass. Centeno met een sublieme pass. Sosa rent richting de bal. Sosa schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Centeno is nu in balbezit. Jaramillo verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo met een sublieme pass. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz draait met de bal, schiet en ... Pirela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes is nu in balbezit. Sifontes passt de bal met de wreef. Sosa is nu in balbezit. Sosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunapuy F.C - cska moscu 0:2

32e minuut.
Arteaga is nu in balbezit. Arteaga geeft de bal voor. Ferrer rent richting de bal. Lancken onderschept slim de pass. Lancken draait met de bal, schiet en ... Pirela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunapuy F.C 61%, cska moscu 39%.
Tunapuy F.C - cska moscu 0:2

50e minuut.
Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez passt de bal met de wreef. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo draait met de bal, schiet en ... Pirela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Saavedra trapt de bal weg van het doel. Piar is nu in balbezit. Piar geeft een lange en hoge pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ... Saavedra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Piar geeft een hoge lob. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno probeert naar een medespeler te passen. Sifontes rent richting de bal. Sifontes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunapuy F.C - cska moscu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunapuy F.C 54%, cska moscu 46%.
Tunapuy F.C - cska moscu 0:3