Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona 20000 Mineros de Tumeremo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Camejo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abreu de bal. Abreu passt de bal in één keer door. Ariza is nu in balbezit. Soto probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Serra controleert de bal met de borst. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza rent richting de bal. Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Camejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 20000 - Mineros de Tumeremo 1:0

7e minuut.
Luces geeft een hoge lob. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Suárez ... Strafschop! Directe rode kaart, Suárez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Suárez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sandoval is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Serra neemt zijn aanloop. Bejarano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona 20000 - Mineros de Tumeremo 1:1

15e minuut.
Soto geeft de bal voor. Inworp. Ariza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camejo rent richting de bal. Camejo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Amorebieta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madroñero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camejo rent richting de bal. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 20000 42%, Mineros de Tumeremo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona 20000 - Mineros de Tumeremo 1:1

73e minuut.
Ariza geeft de bal voor. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval passt de bal zonder na te denken. Luces rent richting de bal. Luces haalt uit met een fantastische trap. Bejarano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda geeft een hoge lob. Santos kan de bal niet met de borst controleren. Navea rent richting de bal. Navea passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Camejo geeft de bal voor. Madroñero rent richting de bal. Ribera probeert naar een medespeler te passen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Amorebieta passt de bal met de wreef. Barboza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camejo. Camejo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 20000 45%, Mineros de Tumeremo 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona 20000 - Mineros de Tumeremo 1:1