Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona 20000 Cuyuni Gold FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 30.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen goed


19e minuut.
Michelena met een sublieme pass. Guevara is nu in balbezit. Guevara geeft een hoge lob. Calleja rent richting de bal. Calleja haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Guevara kopt de bal weg. Klungelig pakt Calleja de bal. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michelena met de inworp. Reyna rent richting de bal. Reyna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cedeño onderschept slim de pass. Sangronis rent richting de bal. Sangronis passt de bal zonder na te denken. Calleja is nu in balbezit. Calleja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 20000 54%, Cuyuni Gold FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona 20000 - Cuyuni Gold FC 0:0

49e minuut.
Montoya geeft een lange en hoge pass. Orozco is nu in balbezit. Ariza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ariza krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Reyna kopt de bal weg. Calleja kan de bal niet met de borst controleren. Santos rent richting de bal. Calleja verovert de bal door een tackle van achteren. Calleja draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Reyna rent richting de bal. Reyna geeft een hoge lob. Filardo heeft problemen om de bal te vangen. Calleja is nu in balbezit. Calleja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 20000 - Cuyuni Gold FC 0:1

68e minuut.
Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis is nu in balbezit. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta geeft een hoge lob. Calleja springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sangronis is nu in balbezit. Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna met een sublieme pass. Calleja is nu in balbezit. Calleja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Cabrales komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Reyna rent richting de bal. Cabrales is nu in balbezit. Cabrales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo geeft een lange en hoge pass. Peñaranda rent richting de bal. Cabrales onderschept slim de pass. Cabrales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 20000 76%, Cuyuni Gold FC 24%.
Barcelona 20000 - Cuyuni Gold FC 0:1