Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuyuni Gold FC Barcelona 20000
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Acosta met een sublieme pass. Daar is Filardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filardo geeft een hoge lob. Calleja rent richting de bal. Calleja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Suárez rent richting de bal. Calleja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suárez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abreu kopt de bal weg. Ariza is nu in balbezit. Ariza geeft een lange en hoge pass. Camejo rent richting de bal. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Calleja de bal. Calleja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuyuni Gold FC - Barcelona 20000 1:0

21e minuut.
Camejo rent richting de bal. Guevara onderschept slim de pass. Abreu begaat een overtreding. Abreu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Lucena met een sublieme pass. Reyna rent richting de bal. Calleja is nu in balbezit. Daar is Calleja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calleja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Reyna onderschept slim de pass. Reyna probeert naar een medespeler te passen. Sangronis rent richting de bal. Calleja verovert de bal door een tackle van achteren. Calleja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuyuni Gold FC - Barcelona 20000 2:0

38e minuut.
Guevara passt de bal zonder na te denken. Reyna probeert naar een medespeler te passen. Calleja rent richting de bal. Calleja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuyuni Gold FC - Barcelona 20000 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuyuni Gold FC 31%, Barcelona 20000 69%.
Cuyuni Gold FC - Barcelona 20000 3:0

48e minuut.
Orozco is nu in balbezit. Orozco geeft de bal voor. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calleja rent richting de bal. Calleja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Orozco heeft problemen om de bal te vangen. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco maakt een afschuwelijke overtreding. Orozco krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Peñaranda speelt de bal door. Abreu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acosta. Acosta krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Sosa trapt de bal weg. Michelena kan de bal niet met de borst controleren. Ochoa begaat een overtreding. Ochoa krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Doeltrap. Cabrales komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Hidalgo de bal. Reyna rent richting de bal. Reyna speelt de bal door. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Abreu kopt de bal weg. Reyna rent richting de bal. Reyna passt de bal met de wreef. Cabrales is nu in balbezit. Cabrales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Ochoa de bal. Acosta rent richting de bal. Acosta met een sublieme pass. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuyuni Gold FC - Barcelona 20000 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuyuni Gold FC 31%, Barcelona 20000 69%.
Cuyuni Gold FC - Barcelona 20000 4:0