Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cska moscu ALCIMAN FC
Normal Tactiek 42121
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 26.6
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


14e minuut.
Melamed met een sublieme pass. Cermeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cermeño met een sublieme pass. Ramos is nu in balbezit. Ramos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amundaray kopt de bal weg. Valdés is nu in balbezit. Valdés geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Manrique rent richting de bal. Inworp. Centeno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sifontes is nu in balbezit. Sifontes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Valdés rent richting de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra onderschept slim de pass. Valdés onderschept slim de pass. Valdés draait met de bal, schiet en ... Pirela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Sosa rent richting de bal. Melamed verovert de bal door een tackle van achteren. Melamed passt de bal met de wreef. Lancken rent richting de bal. Lancken haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Amundaray trapt de bal weg. Vieira rent richting de bal. Vieira geeft een hoge lob. Solano rent richting de bal. Solano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cska moscu 64%, ALCIMAN FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cska moscu - ALCIMAN FC 0:0

51e minuut.
Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sifontes zijn tegenspeler op de grond. Sifontes krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Daar is Piar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancken probeert naar een medespeler te passen. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Piar rent richting de bal. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos met een sublieme pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pirela met een harde bal richting middenveld. Melamed kopt de bal weg. Klungelig pakt Solano de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lancken geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Valdés de bal onder controle te krijgen. Parra rent richting de bal. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cska moscu 68%, ALCIMAN FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cska moscu - ALCIMAN FC 0:0