Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
losgoleadores Tunapuy F.C
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Oliveros passt de bal in één keer door. Canelón rent richting de bal. Canelón passt de bal in één keer door. Hernández rent richting de bal. Hernández geeft de bal voor. Saavedra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Camejo rent richting de bal. Camejo passt de bal in één keer door. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Canelón is nu in balbezit. Canelón geeft een hoge lob. Bermúdez rent richting de bal. Camejo onderschept slim de pass. Camejo schiet op doel. Saavedra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
losgoleadores - Tunapuy F.C 1:0

15e minuut.
Arteaga probeert de bal met de borst te controleren. Canelón onderschept slim de pass. Canelón passt de bal met de wreef. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Canelón kopt de bal weg. Bermúdez rent richting de bal. Camejo onderschept slim de pass. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
losgoleadores - Tunapuy F.C 2:0

24e minuut.
Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Paz is nu in balbezit. Paz passt de bal in één keer door. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo draait met de bal, schiet en ... Navarrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

25e minuut.
Bermúdez met een sublieme pass. Lancken bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isnardi. Isnardi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Canelón rent richting de bal. Camejo rent richting de bal. Camejo probeert naar een medespeler te passen. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros draait met de bal, schiet en ... Saavedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Camejo is nu in balbezit. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo onderschept slim de pass. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
losgoleadores - Tunapuy F.C 3:0

38e minuut.
Camejo kan de bal niet met de borst controleren. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oliveros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Oliveros neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
losgoleadores - Tunapuy F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losgoleadores 27%, Tunapuy F.C 73%.
losgoleadores - Tunapuy F.C 4:0

71e minuut.
Canelón speelt de bal door. Guerra rent richting de bal. Guerra geeft een hoge lob. Uslar Pietri bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslar Pietri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Limardo rent richting de bal. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández speelt de bal door. Oliveros heeft problemen om de bal te vangen. Oliveros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losgoleadores 37%, Tunapuy F.C 63%.
losgoleadores - Tunapuy F.C 4:0