Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros de Tumeremo F.C.Internacional
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Isea geeft een lange en hoge pass. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Arcay speelt de bal door. Mireles is nu in balbezit. Mireles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastreto onderschept slim de pass. Lastreto passt de bal zonder na te denken. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces schiet op doel. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Serra passt de bal in één keer door. Luces is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Segovia. Segovia krijgt een gele kaart. Luces raakt geblesseerd tijdens het duel. Barboza wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastreto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marín zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amorebieta kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mangana met een snelle inworp. Chalbaud geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros de Tumeremo 43%, F.C.Internacional 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mineros de Tumeremo - F.C.Internacional 0:0

64e minuut.
Luces draait met de bal, schiet en ... Isea probeert de bal aan de voet te houden. Luces is nu in balbezit. Luces schiet op doel. Isea probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Tumeremo - F.C.Internacional 1:0

65e minuut.
Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval passt de bal met de wreef. Daar is Mangana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ribera trapt de bal weg. Serra met een sublieme pass. Luces rent richting de bal. Luces schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Tumeremo - F.C.Internacional 2:0

78e minuut.
Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas geeft een lange en hoge pass. Daar is Marín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra is nu in balbezit. Serra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Marín probeert naar een medespeler te passen. Mireles rent richting de bal. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles verovert de bal door een tackle van achteren. Mireles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mangana probeert naar een medespeler te passen. Marín probeert de bal met de borst te controleren. Marín passt de bal met de wreef. Mireles is nu in balbezit. Mireles schiet op doel. Arrieta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros de Tumeremo 49%, F.C.Internacional 51%.
Mineros de Tumeremo - F.C.Internacional 2:0