Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Internacional Mineros de Tumeremo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Mangana rent richting de bal. Serra verovert de bal door een tackle van achteren. Luces is nu in balbezit. Luces draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Isea de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcay geeft een lange en hoge pass. Mireles is nu in balbezit. Mireles schiet op doel. Na een snelle pass probeert Polanco de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Internacional - Mineros de Tumeremo 1:0

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Navea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sandoval is nu in balbezit. Luces is nu in balbezit. Luces haalt uit met een fantastische trap. Márquez bokst de bal weg.

33e minuut.
Serra passt de bal zonder na te denken. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval passt de bal met de wreef. Luces is nu in balbezit. Luces schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Internacional - Mineros de Tumeremo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internacional 56%, Mineros de Tumeremo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Internacional - Mineros de Tumeremo 1:1

53e minuut.
Navea geeft de bal voor. Lastreto heeft problemen om de bal te vangen. Lastreto passt de bal met de wreef. Luces is nu in balbezit. Luces haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Marín met een sublieme pass. Escobar rent richting de bal. Mireles begaat een overtreding. Mireles krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Arcay is nu in balbezit. Arcay met een sublieme pass. Klungelig pakt Polanco de bal. Mireles rent richting de bal. Mireles schiet op doel. Arrieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Polanco met een sublieme pass. Escobar probeert de bal aan de voet te houden. Mireles rent richting de bal. Mireles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Serra passt de bal met de wreef. Sandoval rent richting de bal. Brion begaat een overtreding. Brion krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Mangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra onderschept slim de pass. Serra probeert naar een medespeler te passen. Luces is nu in balbezit. Luces schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internacional 53%, Mineros de Tumeremo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Internacional - Mineros de Tumeremo 1:1