Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuyuni Gold FC cska moscu
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 22.1
adequate Schieten poor
average Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Guevara speelt de bal door. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena passt de bal in één keer door. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuyuni Gold FC - cska moscu 1:0

8e minuut.
Canache geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filardo met de inworp. Reyna is nu in balbezit. Reyna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa is nu in balbezit. Acosta is nu in balbezit. Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Guevara kopt de bal weg. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna passt de bal met de wreef. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Guevara speelt de bal door. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna passt de bal zonder na te denken. Calleja is nu in balbezit. Calleja haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Calleja de bal. Reyna rent richting de bal. Reyna schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cuyuni Gold FC - cska moscu 2:0

24e minuut.
Filardo rent richting de bal. Filardo met een sublieme pass. Calleja is nu in balbezit. Calleja schiet op doel. Na een snelle pass probeert Amundaray de bal onder controle te krijgen. Pirela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amundaray probeert de bal aan de voet te houden. Pirela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuyuni Gold FC - cska moscu 3:0

26e minuut.
Acosta rent richting de bal. Sifontes verovert de bal door een tackle van achteren. Sifontes passt de bal zonder na te denken. Sosa is nu in balbezit. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena met een sublieme pass. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja schiet op doel. Amundaray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Guevara onderschept slim de pass. Reyna rent richting de bal. Reyna passt de bal zonder na te denken. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Piar is nu in balbezit. Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna met een sublieme pass. Calleja heeft problemen om de bal te vangen. Calleja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuyuni Gold FC 38%, cska moscu 62%.
Cuyuni Gold FC - cska moscu 3:0

48e minuut.
Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara geeft een lange en hoge pass. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja schiet op doel. Pirela probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Calleja rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuyuni Gold FC - cska moscu 4:0

49e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna rent richting de bal. Reyna passt de bal zonder na te denken. Calleja heeft problemen om de bal te vangen. Calleja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuyuni Gold FC - cska moscu 5:0

57e minuut.
Sifontes rent richting de bal. Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna passt de bal in één keer door. Calleja rent richting de bal. Calleja schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Reyna is nu in balbezit. Reyna met een sublieme pass. Dudamel heeft problemen om de bal te vangen. Calleja verovert de bal door een tackle van achteren. Calleja draait met de bal, schiet en ... Pirela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuyuni Gold FC - cska moscu 6:0

76e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Sifontes verovert de bal door een tackle van achteren. Sifontes speelt de bal door. Sosa rent richting de bal. Sosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Reyna kopt de bal weg. Daar is Dudamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja haalt uit met een fantastische trap. Pirela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Acosta passt de bal in één keer door. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna passt de bal met de wreef. Calleja rent richting de bal. Calleja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Cabrales komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuyuni Gold FC 32%, cska moscu 68%.
Cuyuni Gold FC - cska moscu 6:0