Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cska moscu Cuyuni Gold FC
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 31.1
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Dudamel is nu in balbezit. Reyna onderschept slim de pass. Reyna passt de bal met de wreef. Calleja rent richting de bal. Calleja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - Cuyuni Gold FC 0:1

5e minuut.
Michelena verovert de bal door een tackle van achteren. Michelena probeert naar een medespeler te passen. Calleja is nu in balbezit. Calleja haalt uit met een fantastische trap. Amundaray probeert de bal aan de voet te houden. Pirela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - Cuyuni Gold FC 0:2

12e minuut.
Reyna rent richting de bal. Reyna passt de bal met de wreef. Calleja rent richting de bal. Calleja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - Cuyuni Gold FC 0:3

38e minuut.
Canache geeft een hoge lob. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco geeft een lange en hoge pass. Michelena geeft een hoge lob. Calleja krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cska moscu 67%, Cuyuni Gold FC 33%.
cska moscu - Cuyuni Gold FC 0:3

59e minuut.
Parra speelt de bal door. Reyna rent richting de bal. Reyna probeert naar een medespeler te passen. Calleja is nu in balbezit. Calleja haalt uit met een fantastische trap. Pirela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pirela trapt de bal weg. Acosta kopt de bal weg. Daar is Reyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pirela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orozco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acosta met een sublieme pass. Calleja is nu in balbezit. Calleja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Inworp. Filardo met de inworp. Reyna geeft een lange en hoge pass. Michelena rent richting de bal. Michelena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabrales komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna is nu in balbezit. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cska moscu 66%, Cuyuni Gold FC 34%.
cska moscu - Cuyuni Gold FC 0:3