Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Internacional Tunapuy F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Brion heeft problemen om de bal te vangen. Paz rent richting de bal. Rebolledo rent richting de bal. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Limardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcay is nu in balbezit. Arcay passt de bal met de wreef. Mireles is nu in balbezit. Mireles haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Limardo probeert de bal aan de voet te houden. Mireles is nu in balbezit. Guerra is nu in balbezit. Mireles verovert de bal door een tackle van achteren. Mireles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Paz is nu in balbezit. Paz passt de bal zonder na te denken. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Internacional - Tunapuy F.C 0:1

29e minuut.
Mireles met een sublieme pass. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud passt de bal zonder na te denken. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Rivas de bal. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Isea de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Internacional - Tunapuy F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internacional 48%, Tunapuy F.C 52%.
F.C.Internacional - Tunapuy F.C 0:2

58e minuut.
Mangana met een sublieme pass. Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal met de wreef. Mireles rent richting de bal. Mireles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Paz is nu in balbezit. Paz passt de bal met de wreef. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Brion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos passt de bal zonder na te denken. Paz is nu in balbezit. Paz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mangana probeert naar een medespeler te passen. Mireles probeert naar een medespeler te passen. Arcay met een sublieme pass. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud schiet op doel. Saavedra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internacional 62%, Tunapuy F.C 38%.
F.C.Internacional - Tunapuy F.C 0:2