Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
losgoleadores Mineros de Tumeremo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Roldán onderschept slim de pass. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lastreto speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Barboza de bal onder controle te krijgen. Ferreira rent richting de bal. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Ribera probeert de bal aan de voet te houden. Arrieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Inworp. Sandoval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serra speelt de bal door. Barboza rent richting de bal. Barboza probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
losgoleadores - Mineros de Tumeremo 0:1

21e minuut.
Pedríquez geeft de bal voor. Amorebieta rent richting de bal. Oliveros verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira rent richting de bal. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Amorebieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorebieta met een sublieme pass. Polanco heeft problemen om de bal te vangen. Oliveros rent richting de bal. Oliveros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Luces schiet op doel. Kouffati probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Navea neemt de hoekschop. Klungelig pakt Sandoval de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losgoleadores 52%, Mineros de Tumeremo 48%.
losgoleadores - Mineros de Tumeremo 0:1

49e minuut.
Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza onderschept slim de pass. Barboza passt de bal zonder na te denken. Oliveros is nu in balbezit. Oliveros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
losgoleadores - Mineros de Tumeremo 1:1

54e minuut.
Hernández passt de bal zonder na te denken. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira speelt de bal door. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lastreto kopt de bal weg. Sandoval geeft een hoge lob. Kouffati heeft problemen om de bal te vangen. Luces rent richting de bal. Luces schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández met een sublieme pass. Daar is Polanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliveros rent richting de bal. Oliveros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Serra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán begaat een overtreding. Roldán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losgoleadores 47%, Mineros de Tumeremo 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
losgoleadores - Mineros de Tumeremo 1:1