Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros de Tumeremo losgoleadores
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navea met een snelle inworp. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Canelón de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sandoval geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luces is nu in balbezit. Navea is nu in balbezit. Luces is nu in balbezit. Luces haalt uit met een fantastische trap. Navarrete bokst de bal weg.

10e minuut.
Canelón rent richting de bal. Canelón passt de bal zonder na te denken. Oliveros is nu in balbezit. Oliveros schiet op doel. Na een snelle pass probeert Polanco de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lopez Contreras passt de bal zonder na te denken. Pedríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedríquez passt de bal in één keer door. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Escobar passt de bal met de wreef. Uslar Pietri is nu in balbezit. Luces onderschept slim de pass. Luces draait met de bal, schiet en ... Navarrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Tumeremo - losgoleadores 1:0

20e minuut.
Polanco is nu in balbezit. Camejo onderschept slim de pass. Oliveros is nu in balbezit. Camejo rent richting de bal. Camejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros de Tumeremo 62%, losgoleadores 38%.
Mineros de Tumeremo - losgoleadores 1:0

52e minuut.
Escobar geeft een hoge lob. Uslar Pietri kopt de bal weg. Ribera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oliveros rent richting de bal. Oliveros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mineros de Tumeremo - losgoleadores 1:1

61e minuut.
Serra probeert naar een medespeler te passen. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces onderschept slim de pass. Luces draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Oliveros rent richting de bal. Ribera is nu in balbezit. Oliveros verovert de bal door een tackle van achteren. Oliveros schiet op doel. Arrieta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Tumeremo - losgoleadores 1:2

66e minuut.
Luces geeft de bal voor. Lopez Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez Contreras geeft een hoge lob. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar geeft een hoge lob. Navarrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mineros de Tumeremo - losgoleadores 2:2

72e minuut.
Amorebieta is nu in balbezit. Amorebieta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kouffati de bal. Luces is nu in balbezit. Luces draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Navea zal de hoekschop nemen. Sandoval krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros de Tumeremo 35%, losgoleadores 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mineros de Tumeremo - losgoleadores 2:2