Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona 20000 losgoleadores
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Isnardi geeft de bal voor. Santos rent richting de bal. Camejo met een sublieme pass. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 20000 - losgoleadores 1:0

20e minuut.
Santos rent richting de bal. Hernández onderschept slim de pass. Hernández geeft de bal voor. Oliveros rent richting de bal. Oliveros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Canelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo onderschept slim de pass. Camejo probeert naar een medespeler te passen. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu schiet op doel. Navarrete bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 20000 43%, losgoleadores 57%.
Barcelona 20000 - losgoleadores 1:0

55e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal in één keer door. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros haalt uit met een fantastische trap. Bejarano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Campos met de inworp. Camejo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Camejo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dávila komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Navarrete met een harde bal richting middenveld. Camejo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santos. Santos krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Hernández rent richting de bal. Hernández geeft de bal voor. Uslar Pietri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oliveros is nu in balbezit. Oliveros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sangronis probeert naar een medespeler te passen. Abreu is nu in balbezit. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Navarrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 20000 - losgoleadores 2:0

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Abreu de bal onder controle te krijgen. Oliveros rent richting de bal. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros is nu in balbezit. Oliveros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Canelón rent richting de bal. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Lopez Contreras rent richting de bal. Dávila onderschept slim de pass. Dávila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dávila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ochoa komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kouffati geeft een hoge lob. Inworp. Madroñero met een snelle inworp. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Campos rent richting de bal. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo passt de bal in één keer door. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Klungelig pakt Oliveros de bal. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft een hoge lob. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 20000 53%, losgoleadores 47%.
Barcelona 20000 - losgoleadores 2:0