Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cska moscu F.C.Internacional
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mangana met een sublieme pass. Sifontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes rent richting de bal. Sifontes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - F.C.Internacional 1:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arellano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sifontes is nu in balbezit. Sifontes geeft de bal voor. Rivas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - F.C.Internacional 2:0

9e minuut.
Brion heeft problemen om de bal te vangen. Sifontes is nu in balbezit. Sosa rent richting de bal. Sosa schiet op doel. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Chalbaud passt de bal zonder na te denken. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín passt de bal zonder na te denken. Mireles is nu in balbezit. Mireles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sifontes passt de bal zonder na te denken. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín passt de bal met de wreef. Mireles is nu in balbezit. Mireles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sifontes speelt de bal door. Centeno rent richting de bal. Centeno geeft de bal voor. Sosa springt en kopt de bal. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - F.C.Internacional 3:0

32e minuut.
Piar is nu in balbezit. Piar passt de bal met de wreef. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - F.C.Internacional 4:0

39e minuut.
Piar kopt de bal weg. Hurtado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno geeft een hoge lob. Daar is Isea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cska moscu - F.C.Internacional 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cska moscu 38%, F.C.Internacional 62%.
cska moscu - F.C.Internacional 5:0

53e minuut.
Doeltrap. Pirela trapt de bal weg. Parra kopt de bal weg. Mireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles draait met de bal, schiet en ... Pirela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno probeert naar een medespeler te passen. Mangana is nu in balbezit. Sifontes is nu in balbezit. Sifontes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mangana is nu in balbezit. Sifontes is nu in balbezit. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cska moscu 25%, F.C.Internacional 75%.
cska moscu - F.C.Internacional 5:0