Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros de Tumeremo ALCIMAN FC
Normal Tactiek 42121
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 27.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Lancken heeft problemen om de bal te vangen. Lancken passt de bal met de wreef. Vieira probeert naar een medespeler te passen. Valdés rent richting de bal. Valdés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Tumeremo - ALCIMAN FC 0:1

17e minuut.
Amorebieta is nu in balbezit. Amorebieta passt de bal zonder na te denken. Durán is nu in balbezit. Luces verovert de bal door een tackle van achteren. Luces draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Lancken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal zonder na te denken. Valdés is nu in balbezit. Valdés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Amorebieta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdés met de inworp. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ramos controleert de bal met de borst. Valdés rent richting de bal. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Arrieta trapt de bal weg. Melamed kopt de bal weg. Valdés rent richting de bal. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros de Tumeremo 63%, ALCIMAN FC 37%.
Mineros de Tumeremo - ALCIMAN FC 0:1

52e minuut.
Ramos rent richting de bal. Klungelig pakt Vieira de bal. Ramos speelt de bal door. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Arrieta trapt de bal weg. Melamed heeft problemen om de bal te vangen. Serra kopt de bal weg. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Tumeremo - ALCIMAN FC 0:2

62e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Lancken rent richting de bal. Lancken geeft een lange en hoge pass. Valdés is nu in balbezit. Valdés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Tumeremo - ALCIMAN FC 0:3

64e minuut.
Valdés raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Riveros komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Solano rent richting de bal. Solano passt de bal zonder na te denken. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Solano is nu in balbezit. Solano met een sublieme pass. Ramos is nu in balbezit. Klungelig pakt Riveros de bal. Riveros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lancken kan de bal niet met de borst controleren. Lastreto speelt de bal door. Chirinos speelt de bal door. Luces rent richting de bal. Luces haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros de Tumeremo 64%, ALCIMAN FC 36%.
Mineros de Tumeremo - ALCIMAN FC 0:3