Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Internacional Barcelona 20000
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Jaramillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ariza controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mangana. Ariza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ariza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ariza neemt de hoekschop. Abreu springt en kopt de bal. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado geeft de bal voor. Abreu is nu in balbezit. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brion met een sublieme pass. Mangana heeft problemen om de bal te vangen. Sangronis speelt de bal door. Abreu rent richting de bal. Abreu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Hurtado de bal onder controle te krijgen. Mangana rent richting de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Brion passt de bal in één keer door. Dávila rent richting de bal. Dávila speelt de bal door. Abreu is nu in balbezit. Abreu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Segovia is nu in balbezit. Ariza onderschept slim de pass. Ariza speelt de bal door. Abreu rent richting de bal. Abreu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Santos met een sublieme pass. Marín rent richting de bal. Marín passt de bal in één keer door. Daar is Mireles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mireles haalt uit met een fantastische trap. Bejarano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Internacional - Barcelona 20000 1:0

32e minuut.
Marín probeert naar een medespeler te passen. Suárez is nu in balbezit. Mireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles draait met de bal, schiet en ... Bejarano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Internacional - Barcelona 20000 2:0

38e minuut.
Brion is nu in balbezit. Dávila onderschept slim de pass. Dávila speelt de bal door. Mireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Klungelig pakt Arcay de bal. Santos rent richting de bal. Santos passt de bal in één keer door. Marín rent richting de bal. Marín geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bejarano speelt de bal door. Ariza kopt de bal weg. Abreu is nu in balbezit. Abreu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internacional 52%, Barcelona 20000 48%.
F.C.Internacional - Barcelona 20000 2:0

56e minuut.
Márquez trapt de bal weg van het doel. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arcay. Arcay krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Marín met een sublieme pass. Mireles rent richting de bal. Mireles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Internacional - Barcelona 20000 3:0

68e minuut.
Sangronis rent richting de bal. Sangronis geeft een hoge lob. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu draait met de bal, schiet en ... Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Brion rent richting de bal. Brion passt de bal zonder na te denken. Marín is nu in balbezit. Marín draait met de bal, schiet en ... Suárez probeert de bal aan de voet te houden. Bejarano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia geeft een hoge lob. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abreu rent richting de bal. Abreu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jaramillo passt de bal in één keer door. Madroñero is nu in balbezit. Madroñero passt de bal in één keer door. Abreu rent richting de bal. Abreu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internacional 54%, Barcelona 20000 46%.
F.C.Internacional - Barcelona 20000 3:0