Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona 20000 F.C.Internacional
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Segovia met de inworp. Brion controleert de bal met de borst. Brion geeft de bal voor. Mireles heeft problemen om de bal te vangen. Mireles schiet op doel. Bejarano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Mireles heeft problemen om de bal te vangen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles verovert de bal door een tackle van achteren. Mireles draait met de bal, schiet en ... Bejarano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 20000 - F.C.Internacional 0:1

25e minuut.
Brion verovert de bal door een tackle van achteren. Brion geeft een hoge lob. Daar is Mireles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mireles haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Brion probeert naar een medespeler te passen. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangana onderschept slim de pass. Marín heeft problemen om de bal te vangen. Marín draait met de bal, schiet en ... Bejarano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona 20000 - F.C.Internacional 0:2

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rivas trapt de bal weg van het doel. Sangronis kopt de bal weg. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Márquez met een harde bal richting middenveld. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín passt de bal in één keer door. Mireles is nu in balbezit. Mireles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 20000 55%, F.C.Internacional 45%.
Barcelona 20000 - F.C.Internacional 0:2

54e minuut.
Hurtado geeft een lange en hoge pass. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín passt de bal zonder na te denken. Mireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Brion raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valbuena komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangana passt de bal met de wreef. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Camejo geeft de bal voor. Chalbaud rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaramillo. Chalbaud raakt geblesseerd tijdens het duel. Segovia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona 20000 48%, F.C.Internacional 52%.
Barcelona 20000 - F.C.Internacional 0:2