Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALCIMAN FC Tunapuy F.C
42121 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Ramos onderschept slim de pass. Ramos passt de bal in één keer door. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bermúdez geeft een hoge lob. Chirinos rent richting de bal. Chirinos passt de bal zonder na te denken. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALCIMAN FC 46%, Tunapuy F.C 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALCIMAN FC - Tunapuy F.C 0:0

68e minuut.
Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdés rent richting de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Vieira rent richting de bal. Vieira met een sublieme pass. Valdés is nu in balbezit. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vieira rent richting de bal. Vieira passt de bal in één keer door. Ramos rent richting de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Saavedra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - Tunapuy F.C 1:0

84e minuut.
Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés rent richting de bal. Ramos is nu in balbezit. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz begaat een overtreding. Melamed is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melamed met een snel genomen vrije trap. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALCIMAN FC 38%, Tunapuy F.C 62%.
ALCIMAN FC - Tunapuy F.C 1:0