Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tunapuy F.C ALCIMAN FC
Normal Tactiek 42121
36% Balbezit 64%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 26.6
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Lancken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal in één keer door. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunapuy F.C - ALCIMAN FC 0:1

12e minuut.
Valdés is nu in balbezit. Bermúdez rent richting de bal. Valdés onderschept slim de pass. Valdés schiet op doel. Saavedra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Valdés verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos is nu in balbezit. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel. Saavedra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunapuy F.C 65%, ALCIMAN FC 35%.
Tunapuy F.C - ALCIMAN FC 0:1

51e minuut.
Guerra geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valdés zal de hoekschop nemen. Lancken is nu in balbezit. Lancken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Valdés rent richting de bal. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés begaat een overtreding. Bermúdez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bermúdez kan niet meer verder spelen. Fernández komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos rent richting de bal. Solano is nu in balbezit. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunapuy F.C - ALCIMAN FC 0:2

64e minuut.
Solano met een sublieme pass. Klungelig pakt Manrique de bal. Manrique geeft een hoge lob. Valdés rent richting de bal. Valdés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ramos speelt de bal door. Fernández rent richting de bal. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Valdés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tunapuy F.C - ALCIMAN FC 0:3

77e minuut.
Daar is Vieira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieira passt de bal zonder na te denken. Ramos rent richting de bal. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jordan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lancken zal de hoekschop nemen. Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunapuy F.C 71%, ALCIMAN FC 29%.
Tunapuy F.C - ALCIMAN FC 0:3