Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros de Tumeremo Cuyuni Gold FC
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 28.8
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


9e minuut.
Filardo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Calleja de bal onder controle te krijgen. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja verovert de bal door een tackle van achteren. Calleja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Tumeremo - Cuyuni Gold FC 0:1

21e minuut.
Inworp. Michelena met de inworp. Reyna rent richting de bal. Reyna geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lastreto de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lucena probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Luces de bal onder controle te krijgen. Calleja is nu in balbezit. Calleja schiet op doel. Polanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

31e minuut.
Barboza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Acosta de bal. Serra rent richting de bal. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Lastreto probeert naar een medespeler te passen. Guevara rent richting de bal. Guevara speelt de bal door. Calleja heeft problemen om de bal te vangen. Calleja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Serra is nu in balbezit. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros de Tumeremo 53%, Cuyuni Gold FC 47%.
Mineros de Tumeremo - Cuyuni Gold FC 0:1

47e minuut.
Barboza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amorebieta is nu in balbezit. Reyna speelt de bal door. Calleja rent richting de bal. Calleja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Tumeremo - Cuyuni Gold FC 0:2

53e minuut.
Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orozco is nu in balbezit. Orozco geeft de bal voor. Calleja probeert de bal aan de voet te houden. Calleja schiet op doel. Arrieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Tumeremo - Cuyuni Gold FC 0:3

54e minuut.
Luces passt de bal met de wreef. Navea rent richting de bal. Met opzet legt Orozco zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Orozco moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Orozco schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Escobar geeft de bal voor. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Polanco probeert de bal aan de voet te houden. Calleja is nu in balbezit. Calleja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Polanco de bal onder controle te krijgen. Calleja is nu in balbezit. Calleja passt de bal zonder na te denken. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Tumeremo - Cuyuni Gold FC 0:4

69e minuut.
Klungelig pakt Escobar de bal. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena geeft een lange en hoge pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Acosta passt de bal met de wreef. Reyna rent richting de bal. Reyna passt de bal zonder na te denken. Calleja rent richting de bal. Calleja schiet op doel. Arrieta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Tumeremo - Cuyuni Gold FC 0:5

80e minuut.
Guevara geeft een hoge lob. Filardo is nu in balbezit. Filardo speelt de bal door. Klungelig pakt Calleja de bal. Calleja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Tumeremo - Cuyuni Gold FC 0:6

81e minuut.
Cabrales komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Guevara geeft de bal voor. Filardo rent richting de bal. Reyna rent richting de bal. Reyna geeft een lange en hoge pass. Cabrales springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros de Tumeremo 60%, Cuyuni Gold FC 40%.
Mineros de Tumeremo - Cuyuni Gold FC 0:6