Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc atletico español Strokers FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 12.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Filomeno geeft een hoge lob. Suárez kan de bal niet met de borst controleren. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - Strokers FC 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Infante de bal. Suárez rent richting de bal. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz haalt uit met een fantastische trap. Santana probeert de bal aan de voet te houden. Téllez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ledezma geeft de bal voor. Aguirre kopt de bal weg. Ettedgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui haalt uit met een fantastische trap. Santana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc atletico español - Strokers FC 1:1

17e minuut.
Armas geeft een hoge lob. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval passt de bal met de wreef. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma met een sublieme pass. Santana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Arrieta geeft de bal voor. Bracho kopt de bal weg. Ruiz rent richting de bal. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - Strokers FC 1:2

29e minuut.
Bracho is nu in balbezit. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante speelt de bal door. Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Baralt rent richting de bal. Baralt geeft een hoge lob. Salcedo kopt de bal weg. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Santana kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Toro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandoval met de inworp. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma schiet op doel. Santana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Ponzo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandoval met de inworp. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc atletico español - Strokers FC 2:2

43e minuut.
Santana probeert naar een medespeler te passen. Infante kopt de bal weg. Ponzo controleert de bal met de borst. Ettedgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - Strokers FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc atletico español 54%, Strokers FC 46%.
fc atletico español - Strokers FC 3:2

58e minuut.
Ledezma rent richting de bal. Ledezma met een sublieme pass. Ettedgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui haalt uit met een fantastische trap. Santana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc atletico español - Strokers FC 4:2

62e minuut.
Infante is nu in balbezit. Bencomo is nu in balbezit. Infante schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Infante krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc atletico español 47%, Strokers FC 53%.
fc atletico español - Strokers FC 4:2