Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dalton C.F Worship FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten hopeless
average Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Castellano is nu in balbezit. Aristeguieta rent richting de bal. Roscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascón verovert de bal door een tackle van achteren. Gascón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cardozo rent richting de bal. Cardozo met een sublieme pass. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascón rent richting de bal. Gascón draait met de bal, schiet en ... Seijas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano draait met de bal, schiet en ... Seijas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalton C.F - Worship FC 1:0

44e minuut.
Castellano rent richting de bal. Castellano passt de bal met de wreef. Gascón rent richting de bal. Castellano rent richting de bal. Castellano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalton C.F 40%, Worship FC 60%.
Dalton C.F - Worship FC 1:0

50e minuut.
Gascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano is nu in balbezit. Lara onderschept slim de pass. Gascón verovert de bal door een tackle van achteren. Gascón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chaderton Matos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gascón rent richting de bal. Gascón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Prado rent richting de bal. Ribera onderschept slim de pass. Ribera probeert naar een medespeler te passen. Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Di Giorgi verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giorgi passt de bal met de wreef. Cardozo is nu in balbezit. Claverie rent richting de bal. Claverie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Roscio rent richting de bal. Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo passt de bal in één keer door. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Aristeguieta trapt de bal weg van het doel. Cardozo kopt de bal weg. Klungelig pakt Castellano de bal. Gascón is nu in balbezit. Gascón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dalton C.F - Worship FC 2:0

79e minuut.
Parada geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isea met de inworp. Gascón rent richting de bal. Gascón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres geeft de bal voor. Castellano rent richting de bal. Chaderton Matos met een sublieme pass. Aristeguieta heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalton C.F 42%, Worship FC 58%.
Dalton C.F - Worship FC 2:0