Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omega FC Atlético Curumeño
Omega 3 Tactiek Cholo Dante
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
50.6 gemiddelde waardering 56.6
average Schieten very good
solid Passen solid
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Lamy is nu in balbezit. Romppanen onderschept slim de pass. Romppanen speelt de bal door. Zoupas rent richting de bal. Zoupas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega FC - Atlético Curumeño 0:1

15e minuut.
Otto probeert naar een medespeler te passen. Śniegocki rent richting de bal. Śniegocki probeert naar een medespeler te passen. Zoupas is nu in balbezit. Zoupas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Śniegocki passt de bal met de wreef. Peszeni is nu in balbezit. Peszeni geeft een hoge lob. Romppanen rent richting de bal. Romppanen draait met de bal, schiet en ... Milanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega FC 59%, Atlético Curumeño 41%.
Omega FC - Atlético Curumeño 0:1

47e minuut.
Petrisor speelt de bal door. Zoupas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jiljí. Zoupas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romppanen wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Antonoloukas geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Armada Pozo. Goede buitenspelval van de verdediging. Udvaros maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Romppanen rent richting de bal. Romppanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Ríos passt de bal met de wreef. Rogantini verovert de bal door een tackle van achteren. Śniegocki rent richting de bal. Śniegocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rogantini probeert naar een medespeler te passen. Armada Pozo rent richting de bal. Navarrete rent richting de bal. Armada Pozo onderschept slim de pass. Armada Pozo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. Czendej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega FC 54%, Atlético Curumeño 46%.
Omega FC - Atlético Curumeño 0:1