Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfica SL Omega FC
ok Tactiek Omega 3
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Lamy verovert de bal door een tackle van achteren. Lamy passt de bal in één keer door. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica SL - Omega FC 0:1

3e minuut.
Lamy geeft de bal voor. Vega kopt de bal weg. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica SL - Omega FC 0:2

5e minuut.
Pavillard verovert de bal door een tackle van achteren. Pavillard geeft een hoge lob. Armada Pozo kopt de bal weg. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Tobin bokst de bal weg.

8e minuut.
Rogantini geeft de bal voor. Lionetto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pavillard geeft een lange en hoge pass. Vega springt en kopt de bal. Marche kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pavillard is nu in balbezit. Lionetto begaat een overtreding. Pavillard raakt geblesseerd tijdens het duel. Cəfəroğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vega krijgt zijn hoofd ertegen. Tobin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Daar is Jungfrau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfəroğlu met een sublieme pass. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Jungfrau rent richting de bal. Rogantini rent richting de bal. Rogantini geeft de bal voor. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Beligni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gudanavičius komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica SL 68%, Omega FC 32%.
Benfica SL - Omega FC 0:2

46e minuut.
Lionetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavillard is nu in balbezit. Pavillard met een sublieme pass. Conzelo is nu in balbezit. Conzelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Laçi is nu in balbezit. Rogantini verovert de bal door een tackle van achteren. Rogantini geeft een lange en hoge pass. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo haalt uit met een fantastische trap. Tobin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Marche probeert de bal met de borst te controleren. Armada Pozo rent richting de bal. Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo draait met de bal, schiet en ... Tobin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica SL - Omega FC 0:3

56e minuut.
Armada Pozo is nu in balbezit. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cəfəroğlu is nu in balbezit. Conzelo met een sublieme pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vega rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica SL - Omega FC 0:4

77e minuut.
Armada Pozo is nu in balbezit. Conzelo is nu in balbezit. Vega is nu in balbezit. Conzelo rent richting de bal. Conzelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Twito geeft een lange en hoge pass. Pavillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavillard speelt de bal door. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Marche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica SL - Omega FC 0:5

84e minuut.
Marche geeft een hoge lob. Petrisor is nu in balbezit. Petrisor geeft een hoge lob. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... Tobin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Conzelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marche is nu in balbezit. Conzelo onderschept slim de pass. Conzelo schiet op doel. Tobin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica SL - Omega FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica SL 74%, Omega FC 26%.
Benfica SL - Omega FC 0:6